Hacıbektaşlı Ortaokulu

Vizyon: Zorunlu eğitim çağındaki bütün çocukları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak amacıyla nitelikli eğitim veren, etkili ve seçkin bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini, yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, kendine güvenen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 8:40 - 12:05 13:00 - 15:30
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Takımları ile Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Kros Takımları ilçe il hatta bölge düzeyinde başarılar elde etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda e twinning projeleri uygulanmaktadır. Okulumuz e-Twinning Okuludur.

WEB - https://hacibektasliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hacıbektaşlı Mahallesi No118 Salihli / Manisa

Yerleşim Yeri - Hacıbektaşlı Mahallesi/Salihli /Manisa

Adres - Hacıbektaşlı Mahallesi No118 Salihli / Manisa

Ulaşım Karayolu ve tren yolu ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 1 km, İl merkezine ise yaklaşık 90 km´dir.